scroll

Klik op een foto voor meer inspiratie

Ontwerp

Realisatie

Montage

Oog voor het totaal

Maatwerk

Wij ontwerpen jouw droomkeuken en -kasten zelf, of werken samen met jouw interieurontwerper of architect. Wij doen alles zelf: we meten in en leveren de installatietekening tot in detail.

A-merk apparatuur

We streven naar de hoogste standaard en integreren alleen de meest gewaardeerde merken in onze ontwerpen. Door te werken met onze favoriete A-merken, garanderen we niet alleen een betaalbaar en verbluffend resultaat, maar ook dat alles perfect werkt. Een keuken is immers om in te koken!

Materialen

Wij werken met vele soorten materiaal: van HPL-decoren tot fineerhout, van melanine tot massief, van natuursteen tot rvs. Hierdoor is er voor elk budget een maatwerkkeuken te realiseren. Kom eens langs in onze experience ruimte, dan laten we je graag onze werkwijze en kwaliteiten zien!

Grepen en greeplijsten

Bij Qvatro gaan we voor jouw unieke stijl met gepersonaliseerde keukengrepen en greeplijsten. Onze focus op maatwerk en kwaliteit zorgt ervoor dat jouw keuken perfect aansluit op jouw interieur.

Montage

Van het ontwerpen en het maken van een gedetailleerdere technische tekening tot het bouwen en de montage: wij doen het allemaal. Ervaar de zekerheid van een Qvatro-keuken, waar vakmanschap en aandacht voor detail samenkomen in een harmonieus eindresultaat.

Daarom Qvatro

We bieden geen standaardoplossingen, maar op maat gemaakte keukens die jouw verhaal vertellen. Iedereen is welkom: particulier of zakelijk, voor nieuw-, project- of verbouw. Meer maatwerk gewenst in huis? Woonkamerkasten in dezelfde stijl als de keuken, bijvoorbeeld?

Offerte op maat?

Neem contact op en kom langs
in ons experience center

 

Bel ons Mail ons